Tietoa meistä

Yhteystiedot:

K.A. Rasmussen Oy, Eteläranta 14, 00130 Helsinki   puh 010 337 50 00

info@rasmussen.fi

 

Laskut pdf muodossa:   laskutus@karasmussen.com

E-laskut:    003709083244    OKOYFIHH

 

Asiakas- ja suoramarkkinointirekisteriseloste

Verkkosivuston käyttöehdot

Yleiset myyntiehdot

K.A. Rasmussen Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan jalometalliyritykseen, norjalaiseen vuonna 1872 perustettuun K.A. Rasmussen -konserniin. Toimitamme tehtaamme kulta-, hopea-, platina ja palladiumtuotteita mm. kulta- ja hopeasepille, koruteollisuudelle, rahapajoille ja kemianteollisuudelle. Valikoimaamme kuuluu myös hammaskulta ja muita dental tuotteita, korunosia, työkaluja ja muita jalometallialan tuotteita.

Ostamme kierrätykseen jalometalliromua, joka sulatetaan, jalostetaan ja käytetään raaka-aineena tehtaallamme Norjan Hamarissa.

Suomen K.A. Rasmussenin asiakas- ja noutopalvelupiste toimii osoitteessa Eteläranta 14, Helsinki. Asiakaspalvelupiste myy jalometalliharkkoja ja -kolikoita, jalometallien puolivalmisteita, korunosia ja työkaluja sekä ostaa jalometalleja kierrätykseen.

Historia

Emoyhtiö K.A. Rasmussen perustettiin vuonna 1872 norjalaisen Knut Andreas Rasmussenin aloittaessa toimintansa kultasepänverstaalla Oslossa. Yritys valmisti hopeisia filigraanikoruja norjalaisiin kansallispukuihin, joista tuotevalikoima laajeni käsin valmistettuihin hopea-aterimiin ja – esineisiin.

1920-luvulla K.A. Rasmussen kehittyi edelleen käsityötä harjoittaneesta kultasepänverstaasta jalometallisten puolivalmisteiden tuottajaksi. Ensimmäinen merkittävä teollisuusasiakassopimus toteutui vuonna 1932, josta alkoi platinaverkkojen tuotanto Norsk Hydron, nykyinen Yara International ASA, lannoitteiden valmistusta varten. Samaan aikaan käynnistyi kultaisten ja hopeisten lankojen, levyjen ja lejeerinkien tuotanto sekä romumetallien raffinointi.

1970-luvulta lähtien K.A. Rasmussen konserni on laajentunut lukuisten yritysostojen kautta myös Ruotsiin, Suomeen, Tanskaan, Puolaan, Belgiaan sekä Baltian maihin ja kehittynyt monikansalliseksi yhtiöksi.
K.A. Rasmussen Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1993.

 

Emoyhtiö

K.A. Rasmussen, Norge
http://www.karasmussen.com

 

Muita konserniin kuuluvia yhtiöitä

K.A. Rasmussen, Sverige
http://www.karasmussen.se

Guldcentralen, Sverige
http://www.guldcentralen.se

Sargenta, Sverige
http://www.sargenta.se

Gense, Sverige
http://www.gense.se

Eternum, Belgium
http://www.eternum.com/en

K.A. Rasmussen, Estland
http://www.rasmussen.ee

K.A. Rasmussen, Danmark
http://www.ka-rasmussen.dk