Jalometallien kierrätys

Ostamme kierrätykseen jalometalliromua, joka sulatetaan, jalostetaan ja käytetään raaka-aineena tehtaallamme Norjan Hamarissa.

Suurempi määrä romukultaa kannattaa puhdistaa hienokullaksi, jolloin kullasta saa paremman hinnan kuin suoraan myytäessä. Prosessi kestää noin 2-3 viikkoa, jonka jälkeen hyvitys suoritetaan pankkitilille ehtojen mukaisesti

Yrityksillä mahdollisuus ottaa palautus myös metallina.

Myös romuhopean, -platinan ja -palladiumin puhdistaminen onnistuu. Prosessi kestää hieman pidempään kuin kullan osalta.

Otamme vastaan jalostettavaksi sekä teollisuudelta että yksityisasiakkailta:

  •     Korut ja muut jalometalliesineet
  •     Kultasepän jalometallijätteitä
  •     Jalometalliromua ja – levyjä
  •     Erilaisia jalometalliseoksia, hammaskultaa

 

Kuvasarja jalometallien sulatuksesta:

Pohjoismaiden suurin jalometallien puhdistaja

K.A.Rasmussen on Pohjoismaiden suurin jalometallien raffinoija eli puhdistaja, jolla on runsaasti kullan, hopean ja platinametallien puhdistukseen tarvittavaa asiantuntemusta ja kapasiteettia.

Jalometallit ovat luonnossa esiintyviä, hyvin harvinaisia metallivaroja. Niillä on useita käyttötapoja monilla eri teollisuudenaloilla ja ne ovat osa elämänlaatua parantavia kuluttaja- ja teollisuustuotteita. Metallien kierrätys on ratkaiseva tekijä, jonka avulla markkinoille pystytään toimittamaan vastaisuudessakin riittävästi metalleja.

Jalometallit ovat nykyään arvokkaita, joten niitä ei tulisi tuhlata tai heittää pois. Puhdistamme metallit mekaanisten, kemiallisten ja elektrolyyttisten prosessien avulla puhtaiksi jalometalleiksi, joita voidaan hyödyntää yhä uudelleen.

Pitkälle kehitettyä teknologiaa

Hyödynnämme pitkälle kehitettyä teknologiaa varmistaaksemme kullan, hopean ja platinan erittäin korkean pitoisuuden, että vain harvat kilpailijamme pystyvät samaan. Pystymme esimerkiksi puhdistamaan kullan niin, että sen puhtausaste on 99,99 %. Oman tutkimusosastomme työn ansiosta pystymme aina ensimmäisinä soveltamaan Pohjoismaiden markkinoiden parhaita ja laadukkaimpia puhdistusprosesseja.